Zoek naar een YouTube afspeellijst

Kies een afspeellijst die je wilt converteren naar mp3 op YouTube.

Zoek naar een YouTube afspeellijst

Kopieer de url

Kopieer de URL van de youtube afspeellijst die je hebt gekozen en plak deze in onze converter.

Kopieer de url van een YouTube video

Lijst video's

Plak de URL van de afspeellijst in het invoerveld. Klik dan op of druk op de "Enter" toets op je toetsenbord om te beginnen met het weergeven van de video's. Wacht een paar seconden terwijl we de video's opsommen.

Een YouTube video converteren

Converteren

Kies alle video's die u in mp3 wilt downloaden binnen de limiet van 20 video's. Als je eenmaal hebt gekozen, klik dan op "Comprimeer in .zip".

Kies de video's om te downloaden en converteer ze

Downloaden

Zodra het downloaden is voltooid, kunt u uw zip bestand downloaden door op "Downloaden !" Te drukken. knop. Bovendien kunt u uw muziek afzonderlijk downloaden door op "Converteren" te drukken.

Download een YouTube video

Demonstratie van het gebruik van playlist-youtu.be

Video, hoe converteer je een YouTube afspeellijst naar mp3?
1Kopieer de link uit de YouTube afspeellijst

Ga eerst naar YouTube, kies de afspeellijst die je wilt converteren en kopieer de link van deze afspeellijst zoals getoond in de tutorial. Kopieer vervolgens de link naar het invoerveld.

2Klik op

Nadat je op de zoekknop hebt geklikt, moet je de muziek selecteren uit de afspeellijst die je wilt downloaden. De converter comprimeert nu uw afspeellijst tot een .zip bestand dat tot 5 seconden per nummer in beslag neemt, maar als de servers overbelast zijn of uw internetverbinding traag is, kan dit tot 10 seconden duren. Je kunt de voortgang van de compressie volgen dankzij de teller op de knop, wees geduldig en sluit het raam niet meteen.

3Klik op "Download!" en ontvang je afspeellijst !

Je kunt elke YouTube afspeellijst downloaden ! U kunt uw favoriete afspeellijsten eenvoudig converteren naar mp3, of u nu een Linux, MacOS (iOS), Windows of een andere telefoon (iPhone, Android, Windows Phone) of tablet (Ipad, Nexus, Galaxy,...) gebruikt. Download je afspeellijst in mp3 en geniet ervan !

Verspil geen tijd met het converteren van je YouTube afspeellijst !

Maak je geen zorgen dat je niet weet hoe je nu een YouTube afspeellijst moet converteren ! Na het lezen van onze uitleg of het bekijken van de verklarende video weet u hoe u de beste converter gebruikt !